OrheiȘtiri

Nenorocire// O tânără s-a înecat în iazul din Orhei

O tânără din Orhei s-a înecat în iazul orășenesc. Nenorocirea a avut loc noaptea spre sîmbătă. Cadavrul a fost extras din apă la miezul nopţii. Tânăra și-a pierdut viața la câteva zile înainte de a împlini 22 de ani.

Vineri, 17 iulie, la câteva minute după ora 23:00, la Direcţia Situaţii Excepţionale(DSE) Orhei a parvenit informaţia despre un posibil caz de înec în iazul orăşenesc. La faţa locului imediat s-a deplasat o autospecială cu o echipă din patru salvatori.

Potrivit şefului interimar SP a DSE Orhei, maiorului Afanasie Stici, citat de radioorhei.info. Căutările pe apă ale unei persoane presupus dispărute erau deja efectuate de către salvatorii Staţiei de salvare a iazului. La un minut după miezul nopţii, corpul neînsufleţit al unei tinere a fost găsit la aproximativ 10 metri de la mal şi extras din apă.

Victima înecului locuia în oraşul Orhei. La sfârșitul lunii iulie, aceasta ar fi împlinit 22 de ani.

Tragedia s-ar fi întâmplat într-o zonă neamenajată a iazului, unde fata se odihnea împreună cu alte trei persoane. Potrivit sursei citate, martorii au declarat că s-au consumat şi băuturi alcoolice, a avut loc şi o ceartă, după care ei au observat dispariţia tinerei şi au bătut alarma.


Toate cicumstanțele tragediei urmează să fie stabilite de către organele de drept.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker