OrheiSocial

Trei persoane, printre care și primara comunei Piatra, Orhei, au fost călcate mortal de un șofer beat

Trei persoane, printre care și primara comunei Piatra, Orhei, au fost călcate mortal de un șofer beat.

Trei persoane au decedat sâmbătă în comuna Piatra, raionul Orhei, după ce au fost accidentate de un șofer aflat în stare de ebrietate.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Baietrău, citat de radioorhei.info, accidentul s-a produs după ora 23, pe strada centrală a localității.

Șoferul, în vârstă de 30 de ani, care conducea un automobil Mazda, a încercat să depășească un alt autoturism din fața sa. Ieșind pe acostament, vehicolul a tamponat 4 pietoni, dintr-un grup de 6 persoane care se deplasau pe partea opusă a carosabilului.

În urma accidentului, două femei au decedat pe loc din cauza leziunilor primite. O tânără și un minor au fost transportați la Spitalul din Orhei, în stare gravă. Din nefericire, tânăra s-a stins în Secția de reanimare, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Cele trei persoane decedate sunt rude. Printre victime se află primara comunei, Mariana Țugui (49 ani), mătuşa acesteia (60 ani) și fiica (21 ani). Fiul primarei, de 14 ani, se află la reanimare. Alte două persoane supraviețuitoare sunt soțul și ginerele primarei, care mergeau la o mică distanță de cele patru victime.

Potrivit Elenei Baietrău, șoferul avea o alcoolemie de 1,33 mg/l. În urma acestui caz a fost pornită o cauză penală. În cazul în care va fi găsit vinovat de instanța de judecată, șoferul riscă o pedeapsă de la 7 la 12 ani de închisoare.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker