OrheiSocial

Trei persoane, printre care și primara comunei Piatra, Orhei, au fost călcate mortal de un șofer beat

Trei persoane, printre care și primara comunei Piatra, Orhei, au fost călcate mortal de un șofer beat.

Trei persoane au decedat sâmbătă în comuna Piatra, raionul Orhei, după ce au fost accidentate de un șofer aflat în stare de ebrietate.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Baietrău, citat de radioorhei.info, accidentul s-a produs după ora 23, pe strada centrală a localității.

Șoferul, în vârstă de 30 de ani, care conducea un automobil Mazda, a încercat să depășească un alt autoturism din fața sa. Ieșind pe acostament, vehicolul a tamponat 4 pietoni, dintr-un grup de 6 persoane care se deplasau pe partea opusă a carosabilului.

În urma accidentului, două femei au decedat pe loc din cauza leziunilor primite. O tânără și un minor au fost transportați la Spitalul din Orhei, în stare gravă. Din nefericire, tânăra s-a stins în Secția de reanimare, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Cele trei persoane decedate sunt rude. Printre victime se află primara comunei, Mariana Țugui (49 ani), mătuşa acesteia (60 ani) și fiica (21 ani). Fiul primarei, de 14 ani, se află la reanimare. Alte două persoane supraviețuitoare sunt soțul și ginerele primarei, care mergeau la o mică distanță de cele patru victime.

Potrivit Elenei Baietrău, șoferul avea o alcoolemie de 1,33 mg/l. În urma acestui caz a fost pornită o cauză penală. În cazul în care va fi găsit vinovat de instanța de judecată, șoferul riscă o pedeapsă de la 7 la 12 ani de închisoare.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker