Politic

Igor Dodon despre Șor: Îl așteaptă și procurorul. Cum în cântecul cela: „Ищет полиция, ищет милиция”

Igor Dodon despre Șor: Îl așteaptă și procurorul. Cum în cântecul cela: „Ищет полиция, ищет милиция”.

Liderul Partidului Șor, Ilan Șor, este așteptat de autorități cu brațele deschise.

În cadrul emisiunii sale „Președintele Răspunde”, Igor Dodon a spus că fotografia lui Șor este pusă pe toate gardurile din Moldova. Reacția acestuia a venit după ce a fost întrebat dacă se teme de revenirea lui Șor. 

„Cine se teme? Poate se întoarce mai repede, îl așteaptă și procurorul. Cum în cântecul cele: „Ищет полиция, ищет милиция” (tr. Îl caută poliția, îl caută miliția). Îl caută pe Șor peste tot. Pe toate gardurile e fotografia lui. Îi dat în căutare, lasă să vină, ce să-l căutăm noi. De ce să ne temem. 

Poate pentru campania cu Maia Sandu va veni și va sta în arest la domiciliu sau se va duce la „Orhei Land” să vândă bilete. Așa cum a făcut anul trecut când s-a înțeles cu Rotschild pe Aeroport. Șor poate să vină doar ca să facă campanie electorală pentru Maia Sandu. Doar Candu i-a propus staff comun. Iaca ca să facă staff comun să ducă foi volante, poate să vină”, a precizat Dodon. 

Sursa
unimedia.info
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker