Social

Igor Dodon ia apărarea polițiștilor după protestul de ieri

Igor Dodon ia apărarea polițiștilor după protestul de ieri.

Dodon spune că persoanele care au participat la manifestație au blocat ilegal bulevardul Ștefan cel Mare și că polițiștii au acționat perfect legal.

Toată lumea are dreptul la protest. Eu nu sunt împotriva protestului. Toți au dreptul să protesteze, dar să protesteze conform legislației în vigoare. Eu, în calitate de președinte, sunt pentru respectarea ordinii, a legii. 

Atunci când câteva zeci de oameni blochează ilegal drumului, asta este încălcarea legislației, indiferent cine sunt ei, deputați, funcționari sau veteraniAceasta este încălcarea legislației și în orice stat, organele de drept trebuie să asigure ordinea publică. 

Polițiștii noștri față de alte state sunt „божьи одуванчики” . Sunt foarte atenți și nu exagerează. Polițiștii, angajații de la Fulger, ei sunt la slujba statului, ei nu încalcă legislația, ei trebuie să asigure ordinea publică.

Cum credeți, stă un polițist, vine cineva și îi aruncă o piatră în cap sau vine și îi dă un pumn, ce trebuie să facă polițistul? Să întoarcă și obrazul celălalt și să spună ca să-i mai dea una, conform Bibliei. Eu înțeleg foarte bine care sunt sentimentele protestatarilor de ieri. Ei undeva au dreptate, ceea ce ține de posturile ilegale, de alte lucruri, au toată susținerea și noi facem tot posibilul ca să fie bine în această direcție. 

Cu regret, aceste proteste sunt utilizate politic, pentru scopuri politice, nu au nimic cu oamenii care au ieșit în stradă. Scopul acestui protest a fost ca să o preseze pe Maia Sandu, ca să semneze moțiunea de cenzură. 

Faceți protest în fața Guvernului, Parlamentului, dar nu blocați drumul, nu bateți polițiștii. Doamna Sandu, dumneavoastră când ați fost premier, de ce nu i-ați chemat pe veterani să vă așezați la masă și să stați de vorbă. Acum ești mare eroina. Este un cântec frumos”, a declarat Dodon.

Sursa
zdg.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker