Evenimente

Cu pierderi materiale, dar fără jertfe

La data de 23 mai, ora 10:20, în adresa Direcției Situaţii Excepţionale Orhei a parvenit un apel telefonic precum că în s. Susleni, r-ul Orhei, a izbucnit un incendiu la o casă de locuit. La fața locului s-a deplasat o autospecială de intervenție la incendiu cu 4 pompieri.

      S-a constatat că au luat foc bunurile din interiorul unei camere de locuit cu suprafața de aproximativ 20 m.p. și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 30 m.p. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 1 oră. A fost salvat restul casei și bunurile din aceasta. Cauza și prejudiciul se stabilesc.

Vasile Guțanu, specialist superior al Secției AÎI Orhei, maior al s/salvare

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker