Investigații

Dodon: Plahotniuc și Iaralov au depus denunțuri la Procuratură

„Plahotniuc și Iaralov au depus denunțuri la Procuratură”. Este declarația șefului statului Igor Dodon.

Denunțuri despre care în spațiul public nu s-a vorbit anterior. Mai mult, într-un răspuns pentru AGORA, responsabilii de la Procuratura Anticorupție (PA) susțin că astfel de denunțuri nu există. 

Eu am fost audiat anul trecut când au apărut primele secvențe cu discuții din biroul lui Plahotniuc, în luna iunie. Noi știm de ce au apărut. De ce? Pentru că atunci au fost depuse denunțuri la Procuratură de Plahotniuc și Iaralov”, a declarat președintele Dodon în cadrul emisiunii televizate „Puterea a patra”.

Solicitat telefonic, șeful interimar al Procuraturii Anticorupție, Sergiu Gavajuc, a negat existența actului. 

„Nu există un astfel de denunț în sensul Codului de procedură penală. Nu este un denunț separat”, a declarat Gavajuc pentru AGORA.

În același timp,  șeful interimar al PA ne-a comunicat că cei trei: Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov au fost audiați în calitate de martori, în dosarul finanțării ilegale a Partidului Socialiștilor. 

Articolul integral îl puteți găsi aici.

Sursa
agora.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker