Social

Polițiștii ar fi înjurat veteranii, iar unul din ei s-ar afla în stare gravă la spital

Polițiștii ar fi înjurat veteranii, care au protestat ieri, și le-au aplicat lovituri, iar unul din ei s-ar afla în stare gravă la spital.

Declarațiile aparțin unui combatant și au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate.  Afirmațiile au fost susținute și de deputatul Platformei DA Chiril Moțpan.

„Au fost aduși protestatarii bătuți. Eu am fotografiat un băiat bătut. El a fost adus la poliție în comă și a fost transportat la spital. Este o infracțiune. Altercații au intervenit când protestatarii au vrut să instaleze un cort pe carosabil. Cred că polițiștii au reacționat foarte brutal”, a declarat deputatul Platformei DA, Chiril Moțpan. 

La fel, un combatant, care a participat în cadrul protestelor, a declarat că polițiștii au început să înjure manifestanții și au aplicat lovituri. În prezent, un protestatar s-ar afla în stare gravă la spital. 

„A fost bătut de polițiști. S-a aflat în convulsie jumătate de oră. Stăteam în ploaie și cineva a propus să instaleze un cort. Au intervenit brutal carabinierii. Asemenea intervenții nu s-au văzut de la șapte aprilie. A fost un gest de intimidare”, a declarat veteranul. 

Sursa
agora.md
Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker