Evenimente

Un copil a decedat într-un accident lângă Sămănanca

La volanul maşinii în care se afla băiatul era tatăl său.

Un accident cu final tragic s-a produs în seara zilei de luni, în preajma satului Sămănanca. Pe traseul Donici-Peresecina, s-au tamponat două automobile, iar în urma impactului un copil de 8 ani a decedat.

Potrivit radioorhei.info, automobilul de model Tavria, în care se afla copilul, s-a ciocnit frontal cu un Audi, iar în urma coliziunii Tavria a fost proiectată pe un câmp lângă drum. La volanul automobilului Tavria se afla tatăl băiatului, iar în salon – unchiul acestuia. Pentru a interveni, au fost solicitați salvatorii din cadrul Direcției Situații Excepționale Orhei. Trei persoane au fost transportate la Spitalul Raional Orhei.

Accidentul s-a produs într-un viraj, ambele automobile fiind deteriorate.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker