Evenimente

Ziua sportivului, mare sărbătoare la Orhei

manifestația s-a desfăşurat la Complexul Raional Sportiv şi a demarat cu parada delegațiilor din școlile orașului și raionului Orhei, după care a urmat mesajul de felicitare al președintelui raionului Orhei, Tudor Golub, pentru sportivii care au înre-gistrat succese la diverse competiții și pentru viitorii premianți, relatează unimedia.info.

În cadrul manifestațiilor au fost înmânate diplome și medalii de grad, în urma competițiilor desfășurate în cadrul instituțiilor de învățământ din raionul Orhei, în perioada februarie – mai 2017, la probele de fotbal, baschet, tenis de masă, șah și volei.

Programul sărbătorii a cuprins competiții la mai multe probe, inclusiv lupte libere, box, fotbal, volei și baschet. Foto: UNIMEDIA

A făcut deliciul publicului prestația Clubului de Dans Sportiv „Triumf Plus”. Grupurile de dansatori au dus faima Orheiului în mai multe țări precum România, Rusia, Ucraina, Turcia, de unde au adus diplome și mențiuni.

Ziua Sportivului în Republica Moldova a fost instituită la 3 mai 1996, prin Hotărârea Guvernului în scopul sporirii prestigiului culturii fizice şi sportului şi propagării modului sănătos de viaţă.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker