Evenimente

Ziua sportivului, mare sărbătoare la Orhei

manifestația s-a desfăşurat la Complexul Raional Sportiv şi a demarat cu parada delegațiilor din școlile orașului și raionului Orhei, după care a urmat mesajul de felicitare al președintelui raionului Orhei, Tudor Golub, pentru sportivii care au înre-gistrat succese la diverse competiții și pentru viitorii premianți, relatează unimedia.info.

În cadrul manifestațiilor au fost înmânate diplome și medalii de grad, în urma competițiilor desfășurate în cadrul instituțiilor de învățământ din raionul Orhei, în perioada februarie – mai 2017, la probele de fotbal, baschet, tenis de masă, șah și volei.

Programul sărbătorii a cuprins competiții la mai multe probe, inclusiv lupte libere, box, fotbal, volei și baschet. Foto: UNIMEDIA

A făcut deliciul publicului prestația Clubului de Dans Sportiv „Triumf Plus”. Grupurile de dansatori au dus faima Orheiului în mai multe țări precum România, Rusia, Ucraina, Turcia, de unde au adus diplome și mențiuni.

Ziua Sportivului în Republica Moldova a fost instituită la 3 mai 1996, prin Hotărârea Guvernului în scopul sporirii prestigiului culturii fizice şi sportului şi propagării modului sănătos de viaţă.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker