Evenimente

O surpriză plăcută

De Ziua lucrătorului din cultură, marcată în a treia duminică a lunii mai, Direcția Cultură, Tineret și Sport Telenești a făcut o surpriză plăcută colaboratorilor instituţiilor din subordine, organizându-le o excursie la Complexul muzeistic ”Orheiul Vechi” și la Mănăstirea Curchi.

Cei peste 30 de șefi ai căminelor de cultură, conducători de colective artistice etc. au fost întâmpinați de reprezentanți ai APL și colegi din localitățile respective, în frunte cu Natalia Botezatu, specialistă la Direcția Cultură Orhei.

”Am dorit să le arătăm colegilor de la Telenești cum este păstrat patrimoniul cultural deosebit din zona noastră. Lucrătorii de cultură din raioanele ce au făcut parte din judeţul Orhei continuă să colaboreze activ şi să facă schimb de experienţă”, a menționat dna Botezatu.

Pavel Casian, șeful Direcției Cultură Telenești a adăugat: ”Mulţi preferă să viziteze străinătăți, dar foarte puţin cunosc patrimoniul cultural și măreția plaiului nostru. Orheiul Vechi și Mănăstirea Curchi ne-au impresionat în mod deosebit”.

Ion Cernei

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker