Politic

Pro Moldova va semna moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu

Pro Moldova va semna moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu.

Afirmația îi aparține președintelui formațiunii, Andrian Candu.

„Noi, cei de la Pro Moldova, în număr de 14 persoane, vom semna și vom vota sigur, fără nici o ezitare orice moțiune de cenzură depusă împotriva Guvernului Chicu. Nu vom avea nicio tăgadă, nicio rezervă și nicio ezitare ca să trimitem această guvernare în istorie, cât mai repede posibil”, a declarat Andrian Candu. 

Lucrurile stau foarte prost, chiar foarte rău, în Republica Moldova. Situația degradează pe zi ce trece. E tot mai grav din punct de vedere a situației epidemiologice. Noi vedem că guvernarea se bâlbâie în tot ceea ce ține de măsurile economice sau sociale pentru a ajuta oamenii”, a subliniat Candu. 

Sursa
agora.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker