Evenimente

Promo-LEX selectează participanți la atelierul de instruire “Moderarea profesională a dezbaterilor”

 Promo-LEX selectează participanți la atelierul de instruire “Moderarea profesională a dezbaterilor”

În contextul campaniei electorale din toamna acestui an, Asociația Promo-LEX și Internews in Moldova invită jurnaliști, moderatori TV și Radio, lideri de opinie și activiști civici la atelierul de instruire ”Monitorizarea profesională a dezbaterilor”.

Context
Dezbaterile reprezintă un instrument de promovare a libertății de exprimare şi a pluralismului politic și sunt un element cheie al unei campanii electorale. În același timp, moderarea profesională a dezbaterilor, în special a celor electorale, poate constitui o provocare.
În acest sens, Asociația Promo-LEX și Internews în Moldova organizează un atelier de instruire pe moderarea profesională a dezbaterilor electorale, ședințelor publice, întâlnirilor publice locale și/sau a dezbaterilor online.

Agenda atelierului va include subiecte precum: tehnici de moderare a dezbaterilor echilibrate, abilități de a menține un mediu respectuos și o atitudine neutră, gestionarea timpului și aplicarea regulilor în cadrul dezbaterilor, reguli de comportament și moderare specifice diferitor tipuri de dezbateri etc. De asemenea, participanții vor învăța despre prevederile și cerințele Codului Electoral al Republicii Moldova cu privire la diferite tipuri de scrutine.

Atelierul se desfășoară în cadrul Proiectului „Democrație, Transparență și Responsabilitate”, implementat de Asociația Promo-LEX și “Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (@MEDIA-M), implementat de Internews in Moldova, cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională USAID Moldova și UK Aid Direct (UKaid).

Data limită: 𝟐𝟒 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎.

Pentru mai multe detalii, accesează următorul link:https://bit.ly/2D8NU4P

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker