Evenimente

Promo-LEX selectează participanți la atelierul de instruire “Moderarea profesională a dezbaterilor”

 Promo-LEX selectează participanți la atelierul de instruire “Moderarea profesională a dezbaterilor”

În contextul campaniei electorale din toamna acestui an, Asociația Promo-LEX și Internews in Moldova invită jurnaliști, moderatori TV și Radio, lideri de opinie și activiști civici la atelierul de instruire ”Monitorizarea profesională a dezbaterilor”.

Context
Dezbaterile reprezintă un instrument de promovare a libertății de exprimare şi a pluralismului politic și sunt un element cheie al unei campanii electorale. În același timp, moderarea profesională a dezbaterilor, în special a celor electorale, poate constitui o provocare.
În acest sens, Asociația Promo-LEX și Internews în Moldova organizează un atelier de instruire pe moderarea profesională a dezbaterilor electorale, ședințelor publice, întâlnirilor publice locale și/sau a dezbaterilor online.

Agenda atelierului va include subiecte precum: tehnici de moderare a dezbaterilor echilibrate, abilități de a menține un mediu respectuos și o atitudine neutră, gestionarea timpului și aplicarea regulilor în cadrul dezbaterilor, reguli de comportament și moderare specifice diferitor tipuri de dezbateri etc. De asemenea, participanții vor învăța despre prevederile și cerințele Codului Electoral al Republicii Moldova cu privire la diferite tipuri de scrutine.

Atelierul se desfășoară în cadrul Proiectului „Democrație, Transparență și Responsabilitate”, implementat de Asociația Promo-LEX și “Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (@MEDIA-M), implementat de Internews in Moldova, cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională USAID Moldova și UK Aid Direct (UKaid).

Data limită: 𝟐𝟒 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟎.

Pentru mai multe detalii, accesează următorul link:https://bit.ly/2D8NU4P

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close