Politic

Platforma DA a semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu

Deputații Platformei DA au semnat conținutul moțiunii de cenzură împotriva cabinetului de miniștri condus de Ion Chicu.

Într-o transmisiune live, parlamentarii au subliniat că „nu mai pot tolera acest Guvern catastrofă”. De menționat este faptul că fracțiunea Platformei DA nu așteptat poziția Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pe marginea acestui subiect, așa cum au spus că intenționează anterior. 

„Avem nevoie de 26 de semnături. Reiterăm poziția noastră. Vrem să semnăm această moțiune împreună cu colegii de la PAS. Dacă săptămâna aceasta nu va fi anunțată moțiunea, ea nu va putea fi depusă până la vacanța parlamentară. Noi am pierdut deja 2 luni în discuții sterile și deși erau din start 26-27 de semnături care ar fi fost un semnal puternic pentru ceilalți deputați, lucrurile s-au tergiversat. Am pierdut prea mult timp pentru piste greșite! Noi semnăm acum, rugăm colegii de la PAS să semneze și ei cât mai repede!”, a declarat deputatul Alexandru Slusari .

Anterior, Slusari a reiterat că „contează foarte mult pe sprijinul PAS”. 

PAS urma să decidă dacă va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu sâmbătă, 18 iulie, la Consiliul Național Politic. 

„Am definitivat proiectul moțiunii și purcedem nemijlocit la semnarea moțiunii de cenzură. Semnăm aici deputații Platformei DA după care vom face apel către alți deputați să semneze. Nu mai putem tolera acest Guvern catastrofă care este în Republica  Moldova”, a punctat parlamentarul Dinu Plîngău. 

Sursa
agora.md
Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close