Politic

Platforma DA a semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu

Deputații Platformei DA au semnat conținutul moțiunii de cenzură împotriva cabinetului de miniștri condus de Ion Chicu.

Într-o transmisiune live, parlamentarii au subliniat că „nu mai pot tolera acest Guvern catastrofă”. De menționat este faptul că fracțiunea Platformei DA nu așteptat poziția Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pe marginea acestui subiect, așa cum au spus că intenționează anterior. 

„Avem nevoie de 26 de semnături. Reiterăm poziția noastră. Vrem să semnăm această moțiune împreună cu colegii de la PAS. Dacă săptămâna aceasta nu va fi anunțată moțiunea, ea nu va putea fi depusă până la vacanța parlamentară. Noi am pierdut deja 2 luni în discuții sterile și deși erau din start 26-27 de semnături care ar fi fost un semnal puternic pentru ceilalți deputați, lucrurile s-au tergiversat. Am pierdut prea mult timp pentru piste greșite! Noi semnăm acum, rugăm colegii de la PAS să semneze și ei cât mai repede!”, a declarat deputatul Alexandru Slusari .

Anterior, Slusari a reiterat că „contează foarte mult pe sprijinul PAS”. 

PAS urma să decidă dacă va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu sâmbătă, 18 iulie, la Consiliul Național Politic. 

„Am definitivat proiectul moțiunii și purcedem nemijlocit la semnarea moțiunii de cenzură. Semnăm aici deputații Platformei DA după care vom face apel către alți deputați să semneze. Nu mai putem tolera acest Guvern catastrofă care este în Republica  Moldova”, a punctat parlamentarul Dinu Plîngău. 

Sursa
agora.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker