OrheiȘtiri

Pompierii din Orhei au lichidat un incendiu la Ciocîlteni. În urma incendiului 2 copii au fost internați сu intoxicație la spital

Pompierii din Orhei au lichidat un incendiu la Ciocîlteni.

Doi copii și mama acestora au fost internați duminică la spital, cu intoxicație în urma unui incendiu care a izbucnit în casa acestora din Ciocîlteni, Orhei.

Potrivit maiorului Afanasie Stici de la Direcția Situații Excepționale Orhei, la care face refrire radioorhie.info,  pompierii au fost alertați despre incendiu la ora 11:36.

La fața locului imediat s-a deplasat o autospecială cu 4 pompieri, care au după lichidarea incendiului au constatat că flăcările au izbucnit în antreul unei case de locuit, cu dimensiunile 10x10m.

La momentul izbucnirii incendiului acasă se afla proprietara de 33 ani și doi copii, o fetiță de 7 ani și un băiețel de 3 ani. Cei trei au fost salvați de bunel, care a observat fumul ce ieșea din casă și i-a scos pe aceștia prin fereastră.

Cei patru au fost transportați la spitalul raional Orhei, iar copii au fost internaţi in secţia pediatrie a spitalului raional Orhei cu diagnoza: intoxicaţie în stare medie. În urma incendiului au fost distruse bunuri materiale din antreu cu dimensiunile 3x2m și 10% din acoperișul casei. Cauza incendiului urmează a fi stabilită.


Copilul din Mîrzaci, Orhei transportat ieri în stare gravă la spital, s-a stins din viață

Iar câteva zile mai înainte, un Incident tragic s-a produs la Mîrzaci, Orhei.

Potrivit declarațiilor martorilor,  la care se referă aceeaşi sursă media, în timp ce părinții unui de nici trei ani erau ocupați la construcția unui gard, copilul a pătruns pe uşa descuiată în salonul autoturismului, ce aparține unchiului său.

Jucându-se cu o cutie de chibrituri pe bancheta din spate, băiatul a incendiat bancheta. Ssperiat,   micuțul s-a ascuns între bancheta din față și cea din spate. Când au observat că din automibil iese fum, părinții au scos băețelul din flăcări și au stins incendiul. Copilului i-a fost acordat imediat primul ajutor, după care el a fost transportat la spitalul pentru copii ”Emilian Coțaga” din Chișinău. A doua zi copilul a decedat. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker