Util

Cea mai actuală temă – măştile de protecţie

Cea mai actuală temă – măştile de protecţie.

Ştim deja cum arată: o bucată de stofă sau alt material şi 2 bucăţi de elastic prinse astfel, ca să le putem trece pe după urechi.

Această formă a lor a fost aprobată ca fiind de unică folosinţă: ai îmbrăcat-o, ai ieşit din casă, ai mers la magazin, ai făcut cumpărături, te-ai întors acasă, ai scos-o şi ai aruncat-o. Sau, dacă eşti angajat undeva, ai purtat-o 2-3 ore şi ai dat-o la coş.  

Dar dacă ai o mască reutilizabilă, pe care o porţi mai mult timp, o speli şi o calci periodic, dacă situaţia îţi permite să nu stai neîntrerupt în ea (de exemplu, lucrezi de unul singur într-un birou şi doar uneori ai câte un vizitator; mergi pe un drum pustiu etc.), este mult mai comod să coşi un elastic astfel, ca masca să o poţi purta la gât şi să nu fii nevoit să o tragi pe bărbie ori să o duci în mână, să o pui pe masă etc. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker