Evenimente

CNESP: Grădinițele rămân închise până pe 31 iulie

CNESP: Grădinițele rămân închise până pe 31 iulie

Grădinițele nu vor fi redeschise până la 31 iulie. Declarația a fost făcută de președintele CNESP, Ion Chicu, în cadrul unei conferinței de presă, relatează unimedia.info..

„Există angajați în grădinițile din Chișinău, infectați cu Covid-19. Rog să ne înțelegeți pentru această decizie”, a declarat Chicu.

Amintim că la data de 04 iulie, în cadrul emisiunii Puterea a Patra, Ion Chicu, a declarat că după 15 iulie 2020, în localitățile rurale unde nu sunt cazuri de Covid-19, ar putea fi deschise grădinițele.

La 06 iulie, primarul capitalei Ion Ceban a declarat că „Actualmente, avem 12 cazuri de îmbolnăvire în instituțiile de învățământ, 5 dintre care în grădinițe, acestea fiind plasate în carantină. Situația nu este deloc ușoară, mai ales că, copiilor le plac jocurile în comun şi comunicarea, iar asta presupune interacţiune. Mai mult, micuţilor le este greu să înţeleagă de ce de trei luni încoace, lumea trebuie să păstreze distanţa.”

În cele 126 de instituţii de educaţie timpurie din capitală, unde sunt înscriși peste 32 300 de copii, au fost procurate bunuri materiale, dezinfectanți și toate cele necesare, în sumă de 4 milioane 442 mii lei.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker