Evenimente

Bănuiţii de un atac tâlhăresc în satul Zorile au fost deferiţi judecăţii

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale a finalizat urmărirea penală şi a expediat în instanţa de judecată cauza penală de învinuire a patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, pe faptul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

 

În rezultatul investigaţiilor, efectuate de către procurorii PCCOCS în comun cu ofiţerii de urmărire penală ai Direcţiei Generale Urmărire Penală a IGP al MAI şi ofiţerii de investigaţii din cadrul INI al IGP al MAI, s-a stabilit că inculpaţii, în noaptea spre 08 decembrie 2016, au pătruns, prin forţarea uşii de la intrare, într-o locuinţă din s. Zorile, raionul Orhei. Respectivii au maltratat-o pe stăpâna casei, i-au legat mâinile şi picioarele. În timp ce unul dintre suspecţi o ţinea imobilizată, alţii au sustras bani şi obiecte de preţ, cauzându-i victimei prejudiciu material în mărime de 14 305 lei.

Cauza penală a fost expediată în instanţa de judecată, pentru exa-minare în fond. În caz de condamnare, inculpaţii riscă o pedeapsă cu închisoare de la 8 la 10 ani, relatează serviciul de presă al PCCOCS.

Foto simbol ziare.com

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker