Advertoriale

Secret Flowers – emotii livrate la costum!

Secret Flowers – emotii livrate la costum!

Florile sunt considerate pe bună dreptate una dintre cele mai bune surse de obținere a emoțiilor pozitive. Ei se încântă cu frumusețea lor, inspiră cu aroma și creează o atmosferă de sărbătoare.

Tocmai acest lucru lipsește astăzi, când lumea a devenit grav amenințată de răspândirea virușilor și bolilor infecțioase. Dar expresia sentimentelor și simpatiei cu ajutorul florilor nu a fost anulată.

De asemenea, oferim și primim buchete pentru că viața continuă. Ziua de naștere, o declarație de dragoste, un semn de atenție – există întotdeauna un motiv pentru a oferi unei femei un buchet frumos. Mai mult, astăzi florile pot juca un alt rol important în viața omului – pentru a deveni asistentul său în lupta împotriva virusilor.

Florile sunt considerate pe bună dreptate una dintre cele mai bune surse de obținere a emoțiilor pozitive

Purificarea aerului folosind florile

Într-o perioadă în care toți oamenii cumpăra activ geluri antiseptice pentru dezinfectarea încăperilor, mulți au uitat de purificarea naturală a aerului, prezentată de noi în sine. Dar florile sunt cunoscute de mult timp pentru proprietățile lor dezinfectante. Datorită eliberării active de fitonide, răspândirea virusurilor și bacteriilor este controlată. Florile, desigur, nu sunt un panaceu pentru viruși și infecții, dar vor ajuta în lupta purificării aerului într-un apartament sau birou.

Într-o perioadă în care toți oamenii cumpăra activ geluri antiseptice pentru dezinfectarea încăperilor, mulți au uitat de purificarea naturală a aerului, prezentată de noi în sine.

Buchet antivirus – putere în fiecare floare

În această perioadă dificilă pentru întreaga lume, un buchet anti-virus va ajuta să aibă grijă de persoana iubită, rude și prieteni. Exprimați-vă dragostea și grija prin buchete luxoase care emană un parfum de neegalat și sunt un antivirus excelent. Florile delicate pot îmbunătăți climatul interior și curăță aerul de substanțe toxice, germeni și virusuri. Fie că vă aflați în țară sau în orice colț al lumii, SecretFlowers.md vă pot ajuta cu alegerea buchetului potrivit și cu livrare nu doar rapidă, ci și la costum.

Un buchet antiviral poate fi colectat din diferite flori, inclusiv margarete, gerbe, crini. Toate acestea ajută la curățarea spațiului aerian din cameră de virusuri și substanțe nocive. Mai mult, florile simple și surprinzător de frumoase vor ajuta la somn, deoarece absorb dioxidul de carbon și satura aerul cu oxigen.

Mișcare a sufletului, ca neliniștea, frica, bucuria — și anume așa ne descrie dex.md emoțiunea, ne poate afecta sănătatea, fie pozitiv sau negativ. Astăzi primim o cantitate mare de informații negative, ceea ce ne poate afecta rău sănătatea și ne face să fim mai supuși riscului infectării, nu în zadar mereu se spune ca toate bolile sunt de la stres. 

Un buchet antiviral poate fi colectat din diferite flori, inclusiv margarete, gerbe, crini

Și, desigur, nu ar trebui să uităm de impactul emoțional al florilor asupra unei persoane. Prin urmare, este timpul să vă exprimați sentimentele oferind un buchet frumos unei fete, soției sau mamei ar însemna că îi purtați grija pentru sănătatea sa emoțională. Viața continuă și nu avem dreptul să refuzăm frumusețea uimitoare pe care ni-o prezintă natura.

Timpul de afara la fel influențează la alegerea florilor, și fie ca meteo24.md vă arată soare sau ploaie, mereu se poate alege buchetul potrivit pentru persoana dragă. Atunci când e cald și caniculă, se poate opta pentru flori mai sofisticate, iar când este ploios — pentru ceva mai pozitiv.

Spre exemplu, trandafirii. Cumpărarea trandafirilor la Chișinău nu este dificilă, este un tip foarte popular de cadouri cu flori. Însă dacă vârsta iubitei tale este departe de a fi avansată, atunci în acest caz nu ar trebui să fii atent la mugurii roșu închis. Vor părea prea grele. Este mai bine să cumpărați trandafiri în culori strălucitoare, sau chiar complet alb.

pre exemplu, trandafirii. Cumpărarea trandafirilor la Chișinău nu este dificilă, este un tip foarte popular de cadouri cu flori

Puteți alege crizantemele. Puteți găsi un număr imens de soiuri de flori de diferite culori. A alege buchetul perfect nu este dificil, principalul lucru este că buchetul selectat nu arată prea elaborat, dar demonstrează un sentiment de respect profund și chiar iubire pentru un prieten. Puteți fi sigur că va aprecia cu siguranță un astfel de cadou.

Puteți alege crizantemele. Puteți găsi un număr imens de soiuri de flori de diferite culori

Merită să fiți atenți la gerbere. Aceste flori strălucitoare, ca soarele în miniatură, poartă o încărcătură de vivacitate și pozitivitate. O opțiune excelentă pentru a fi pe placul unei prietene. În plus, gerberele sunt flori foarte persistente și, prin urmare, vor încânta mult timp ochiul persoanei căreia îi vei oferi acest buchet.

Aceste flori frumoase le puteți găși în magazinul online SecretFlowers.md, ce fac livrări pe tot teritoriul Moldovei, indiferent de timpul de afară, de oră târzie sau devreme și de asemenea vă pot consulta la alegerea buchetului în dependență de timp și ocazie, iar livrarea florilor se face în orice condiții climaterice.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker