Social

Consultări publice: ce denumiri credeţi că trebuie să poarte noile străzi din oraşul Rezina?

Consultări publice: ce denumiri credeţi că trebuie să poarte noile străzi din oraşul Rezina?

Chestiunea denumirii străzilor nou formate într-o localitate este o acțiune de interes public local și necesită o consultație publică.

Astfel, primăria orașului Rezina se adresează către locuitorii oraşului cu rugămintea să se expună în modul cel mai activ la tema denumirilor noilor străzi din cartierul Rezina Nord-Vest.

În conformitate cu Planul Urbanistic General de Dezvoltare a orașului Rezina, sectorul de teren cu numărul cadastral 6701218 situat la Nord-Vestul orașului, între str. Grigore Vieru, str. 27 August și str. Centurii de Nord este destinat pentru construcția caselor de locuit.

Actualmente primăria orașului finalizează lucrările cadastrale pentru divizarea terenului dat în parcele a câte 0.07 ha, care vor fi atribuite familiilor tinere nou formate pentru construcția caselor individuale de locuit. 

Propunerile privind denumirea străzilor nou formate în cartierul Rezina Nord-Vest pot fi trimise la Primărie (cabinetele 310 şi 311, Anisia Udrea, tel. 0254-2-49-22, şi Alexei Cioric, 0254-2-24-44) sau la redacţia săptămânalului CUVÂNTUL  (tel. 0254-2-15-83, e-mail: cuvintul@gmail.com)

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close