Social

Consultări publice: ce denumiri credeţi că trebuie să poarte noile străzi din oraşul Rezina?

Consultări publice: ce denumiri credeţi că trebuie să poarte noile străzi din oraşul Rezina?

Chestiunea denumirii străzilor nou formate într-o localitate este o acțiune de interes public local și necesită o consultație publică.

Astfel, primăria orașului Rezina se adresează către locuitorii oraşului cu rugămintea să se expună în modul cel mai activ la tema denumirilor noilor străzi din cartierul Rezina Nord-Vest.

În conformitate cu Planul Urbanistic General de Dezvoltare a orașului Rezina, sectorul de teren cu numărul cadastral 6701218 situat la Nord-Vestul orașului, între str. Grigore Vieru, str. 27 August și str. Centurii de Nord este destinat pentru construcția caselor de locuit.

Actualmente primăria orașului finalizează lucrările cadastrale pentru divizarea terenului dat în parcele a câte 0.07 ha, care vor fi atribuite familiilor tinere nou formate pentru construcția caselor individuale de locuit. 

Propunerile privind denumirea străzilor nou formate în cartierul Rezina Nord-Vest pot fi trimise la Primărie (cabinetele 310 şi 311, Anisia Udrea, tel. 0254-2-49-22, şi Alexei Cioric, 0254-2-24-44) sau la redacţia săptămânalului CUVÂNTUL  (tel. 0254-2-15-83, e-mail: cuvintul@gmail.com)

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker