Util

Uleiul de cimbru care ucide 97% din celulele cancerului de plămâni

Uleiul de cimbru de grădină, pe care-l punem în bucate, este folosit în medicină datorită antioxidantului puternic pe care îl conţine, cât şi datorită proprietăţilor sale antibacteriene, antivirale şi antifungice, capabile să distrugă organismele dăunătoare.

Potrivit studiilor, acesta ucide bacilul antrax, bacilul febră tifoidă, meningococcus, agentul de tuberculoză și este activ împotriva bacteriilor salmonella și stafilococ.

Însă, cea mai importantă descoperire cu privire la acest elixir relevă incredibila sa capacitate de a ucide până la 97% din celulele canceroase pulmonare. Cercetările au arătat că dacă se amestecă cimbru și ulei de măsline, acest amestec va spori disponibilitatea hidroxitirozolului, cel mai puternic compus anticancer din uleiul de măsline. Acesta ar putea fi motivul pentru care grecii au aproximativ jumătate din rata de cancer, comparativ cu SUA și restul Europei.

Datorită puterii sale miraculoase de a lupta cu celulele canceroase, cercetătorii turci susțin că acest ulei “poate fi un candidat promițător în dezvoltarea de noi medicamente terapeutice”. Uleiul de cimbru întărește nervii, memoria, sistemul imunitar, combate durerile musculare și reumatismul, senzația de epuizare și depresie; ajută în lupta împotriva răcelii, gripei, infecțiilor și frigurilor; este un stimulent bronșic și pulmonar; ajută în probleme circulatorii.

Atenție!!! Uleiul de cimbru este foarte puternic și nu trebuie utilizat în timpul sarcinii sau în caz de hipertensiune arterială. La fel, poate provoca iritații ale pielii! 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker