Advertoriale

EUROTRANSPORT – COMPANIA CARE ÎȚI GARANTEAZĂ O CĂLĂTORIE ÎN MAXIM CONFORT ȘI SIGURANȚĂ!

EUROTRANSPORT – COMPANIA CARE ÎȚI GARANTEAZĂ O CĂLĂTORIE ÎN MAXIM CONFORT ȘI SIGURANȚĂ!

Folosirea propriului automobil pentru călătorii în străinătate implică multe cheltuieli, griji și oboseală. Eurotransport vine cu o alternativă mai sigură și mai accesibilă!

Folosirea propriului automobil pentru călătorii în străinătate implică multe cheltuieli, griji și oboseală

Compania Eurotransport vă oferă servicii de transport la cea mai înaltă calitate spre Italia și România săptămânal!

Cu șoferi cu o expriență de peste 10 ani, veți călători în cele mai sigure condiți, iar pentru a asigura confortul și o călătorie ușoară și plăcută, la dispoziția fiecărui pasager sunt însoțitoarele de bord! Pentru a nu vă plictisi, autocarele dispun de WiFi gratuit și pe toată durata călătoriei sunt derulate filme și seriale! 

Cu șoferi cu o expriență de peste 10 ani, veți călători în cele mai sigure condiții.

Totodată, Eurotransport asigură tuturor călătorilor ceai/cafea și gustări, precum și un prânz cald într-un restaurant din partea companiei.

Cursele spre Italia și România și din aceste destinații spre Republica Moldova se organizează săptămânal, autocarele pornind din Chișinău. Dacă sunteți dintr-o altă localitate, compania vă asigura transportul gratuit din Nordul/Sudul țării!

Cursele spre Italia și România și din aceste destinații spre Republica Moldova se organizează săptămânal, autocarele pornind din Chișinău

Pentru orice detalii și programări, puteți contacta echipa Eurotransport pe pagina lor de Facebook eurotransport.md – Transport Pasageri sau la numerele de telefon: 

Pentru orice detalii și programări, puteți contacta echipa Eurotransport pe pagina lor de Facebook eurotransport.md - Transport Pasageri sau la numerele de telefon:

Pentru a face o rezervare spre/din Italia: MD: +37379223080

IT: +393291909180

Pentru a face o rezervare spre/din România:

MD: +37360112257

RO: +40751984390

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker