Politic

Igor Dodon ar spera că Ștefan Gațcan s-ar întoarce în Parlament

Președintele Igor Dodon ar spera că Ștefan Gațcan s-ar întoarce în Parlament. Cel puțin astfel putem concluziona din declarațiile făcute de aceasta în cadrul emisiunii Acces Direct de la NTV. 

În contextul modificării Constituției cu privire la numărul deputaților în Parlamentului, Dodon afirmă că acest lucru este imposibil acum, însă ar putea fi inițiat procesul.

„Procesul putem să îl pornim. Pentru aceasta este nevoie de 34 de deputați. Socialiștii au 36, fără Gațcan, poate mai revine, cine știe. Socialiștii inițiază modificare Constituției, cu 34 de semnături, transmit la Curtea Constituțională, CC în decurs de 6 luni trebuie să vină cu aviz”, spune președintele. 

Sursa
unimedia.info
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker