Politic

Igor Dodon: Nu voi participa din partea PSRM la prezidențiale

Igor Dodon: Nu voi participa din partea PSRM la prezidențiale

Igor Dodon nu va participa la alegerile prezidențiale din partea Partidului Socialiștilor, ci din partea mai multor forțe politice. Declarația a fost făcută chiar de Igor Dodon în această seară la un post de televiziune. 

Dodon mai declară că decizia finală privind candidatura sa la prezidențiale va fi anunțată în perioada 8-10 septembrie. 

„Mandatul de președinte doar ca scop, eu nu am așa scop și nici pentru a fi împotriva cuiva. Chiar și Voronin zicea că ar fi împotriva mea. E clar că nu are nicio șansă.

Eu nu am anunțat că voi candida, dar ei deja strâng semnături și s-au adunat împotriva mea. Este un front comun împotriva mea.  Scopul este să mă demoralizeze.

În perioada 8-10 septembrie vom anunța decizia dacă voi candida. Evident că nu voi fi din partea Partidului Socialiștilor, pentru că președintele nu poate fi membru de partid. Voi fi din partea mai multor forțe politice posibil”, a declarat Igor Dodon în cadrul unei emisiuni televizate. 

Precziăm că alegerile prezidențiale urmează să fie organizate pe data de 1 noiembrie 2020. 

Sursa
agora.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker