Cere socoteală pentru banii publici

La Ignăţei situaţia se îmbunătăţeşte Concursul „Drumurile noastre poate vor fi reparate vreodată”

   Satul Ignăței este situat cam la jumătatea coridorului ruter nr. 13 ce face legătura dintre drumurile naționale R9 (Olișcani, Șoldănești) și R14 (Codru Nou, Telenești). Din cei  5,56 km ai acestui drum ce traversează raionul Rezina, o bună parte trece prin intravilanul satului Ignăței. Până nu demult, acest tronson se afla într-o stare deplorabilă, ceea ce nu făcea față unui sat de gospodari.

 

Alexandru Călăraș, primar de Ignăţei la primul mandat, a reuşit să convingă autorităţile centrale să găsească mijloace şi să repare  o porţiune de 2 km din acest drum, care trece prin mijlocul satului. În ultimii ani aici au fost reparate şi amenajate şi alte drumuri din sat şi împrejurimile lui.

Ion Balan

Această rubrică este realizată cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la Bucureşti. Responsabilitatea pentru conţinutul materialelor publicate aparţine autorului şi nu neapărat reflectă poziţia Ambasadei.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker