Cere socoteală pentru banii publici

Premii pentru participanţii la concursul ”Drumurile noastre poate vor fi reparate vreodată”

În campania de informare şi dezbateri publice cu genericul ”APL şi drumurile locale”, desfăşurată de redacţia săptămânalului CUVÂNTUL în cadrul proiectului „Evaluarea transparenţei procesului bugetar şi utilizării mijloacelor destinate infrastructurii rutiere prin monitorizare şi investigaţii jurna-listice” a fost anunţat concursul de fotografii cu titlul de mai sus.

Scopul concursului a fost implicarea activă a locuitorilor raionului în analiza situaţiei din domeniu, repartizarea şi cheltuirea resurselor financiare destinate pentru reparaţia şi întreţinerea drumurilor, infrastructurii rutiere. 

Cititorii erau invitaţi să trimită la redacţie imagini însoţite de textele respective, care să reflecte starea drumurilor din localităţile raionului Rezina, acţiunile întreprinse de autorităţi în ce priveşte reparaţia şi întreţinerea drumurilor şi străzilor de interes raional şi comunal.

Deşi problema este foarte actuală şi de mare interes public, discutată permanent de toată lumea, la concurs au participat mai puţini autori decât ne aşteptam. În total am primit circa 30 de fotografii. Cele mai reuşite imagini şi texte au fost publicate în ziar şi pe site-ul www.cuvintul.md.

Examinând lucrările propuse (foto şi texte), juriul a decis să menţioneze cu diplome şi premii (câte un abonament anual la săptămânalul CUVÂNTUL) următorii autori: Victor Cibotari (Rezina), Artiom Argatu (Rezina), Angela Ursachi (Mateuţi); Ion Balan (Ignăţei), Mirela Sârbu (Rezina).

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker