RezinaSocial

Accident în Echimăuți. O persoană a decedat

Accident în Echimăuți. O persoană a decedat.

În seara zilei de 04 iulie în s. Echimăuţi, Rezina s-a întâmplat o tragedie, în urma unui accident cu implicarea unui automobile a decedat un tânăr de 17 ani.

Solicitată să ofere informaţii mai detaliate despre caz, ofiţera  de la IP Rezina ne-a relatat următoarele: “La data de 04 iulie 2020, în jurul orelor 21.50, angajații Inspectoratului de poliție Rezina, au înregistrat un apel telefonic de la un bărbat, care solicita ajutor pentru consăteanul său, căzut de pe dintr-o unitate de transport.

Deplasîndu-se la fața locului,angajații poliției au stabilit că, doi tineri s-au urcat pe capota portbagajului din spate a unui automobilul de model BMW, care era condus de un alt tânăr în vârsta de 19 ani. În timpul deplasării automobilulu unul din tinerii care se aflau pe capota portbagajului a sărit jos alegându-se cu mai multe trauma.

În tim ce era transportat la Spitalul raional Rezina, din cauza traumelor traumelor tînărul a decedat. Probei Drager la care a fost supus şoferul a arătat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.00 mg/l”

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close