Politic

Igor Dodon a semnat decretele de demisie a miniştrilor liberali

Igor Dodon a spus că miniștrii din partea PL au fost inocentați și au dorit lichidarea Republicii Moldova.

„Am declarat că nu voi ezita să semnez decretele de demisie a miniștrilor liberali. În istoria Republicii Moldova au fost diferiți miniștri, unii mai buni, alții mai incompetenți, dar majoritatea au manifestat un anumit grad de devotament față de această țară. Niciodată însă până acum nu s-a combinat într-o măsură atât de gravă incompetența cu dorința de lichidare a acestei țări, ca în cazul miniștrilor liberali”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

UNIMEDIA amintește că liberalii părăsesc coaliția de guvernare. Despre aceasta a anunțat președintele PL, Mihai Ghimpu, după ședința extraordinară a Consiliului Republican al fracțiunii.

În Guvernul Republicii Moldova, Partidul Liberal avea trei miniștri și un vicepremier. Este vorba despre vicepremierul Gheorghe Brega, ministrul Mediului Valeriu Munteanu, ministra Educației Corina Fusu şi ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc (în imagine de la dreapta spre stânga).

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker