Evenimente

Olimpicii rezineni, răsplătiţi cu o excursie în Europa

Miercuri, la Palatul raional de Cultură din Rezina s-au adunat elevi, cadre didactice, părinți, funcționari publici, agenți economici pentru a petrece un grup de 40 de copii din diferite instituții educaționale într-o călătorie de patru zile în Europa, cu vizitarea capitalelor Budapesta şi Viena. 

 

Eleonora Graur, președinta raionului Rezina a menţionat în faţa publicului că astfel Consiliul Raional Rezina îşi onorează promisiunea de a organiza pentru elevii învingători la olimpiadele raionale o excursie în afara țării. Realizarea acestui proiect a fost posibilă și grație susținerii financiare din partea unui mare număr de agenți economici din teritoriu, a  concretizat preşedinta raionului, expunându-şi părerea că acest eveniment, acum în premieră, va deveni tradiție, dar și o bună motivație pentru elevi de a avea o atitudine serioasă față de studii. Excursia va dura 4 zile. Copiii sunt însoţiţi de 11 cadre didactice și o asistentă medicală.

Delegaţia este condusă de Lidia Lazari, șefa Direcției Învățământ, Tineret și Sport. Pe tot itinerarul ea va purta şi drapelul raionului  Rezina. L. Lazari a menţionat că la întoarcere va fi organizată o masă rotundă la care participanţii la excursie își vor expune impresiile de călătorie. 

Ion Perciun  

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker