Evenimente

Multe sate şi-ar dori să aibă atâţea copii ca la Scorţeni şi cadouri pentru micuţii din Scorţeni

Clovni, surprize, veselie şi cadouri pentru micuţii din Scorţeni. Primăria, direcția Grădiniței de copii ”Andrieș” şi parohia locală au organizat în ajunul Zilei Mondiale a Ocrotirii Copiilor o sărbătoare de neuitat cu spectacol, surprize, cadouri, clovni din Capitală.

”Anul acesta vor păşi pentru prima dată pragul şcolii 50  de copii, ceea ce ne bucură nespus.  În colaborare cu  parohia locală și contribuția organizației ”Tinerii pentru Hristos” am procurat pentru ei 50 de ghiozdane cu rechizite, pe care le-am înmânat în cadrul sărbătorii”; ne-a relatat Tamara Verejan, primara satului.

A fost pentru prima dată când la Scorțeni au participat la sărbătoare trei clovni, care au implicat în jocuri interactive cei peste 100 de copii de la grădiniță și părinții lor, făcând mare veselie şi bucurie.

Părintele Mihail Ile,  parohul bisericii  din localitate,  ne-a spus că sărbătoarea i-a trezit optimism:

”Am venit aici împreună cu cei trei nepoți ai mei. Este foarte bine că, în pofida multor probleme cu care se confruntă comunitatea, copiilor li se oferă tot ce avem mai bun. Bucuria de pe fața fiecărui copil, mai ales a celor din familii cu venituri modeste, este o răsplată pentru organizatorii acestei serbări”, a spus părintele.

 

                                    Reporter ”C”                                             

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker