Evenimente

Clubul artiştilor de la Mateuţi

După clinchetul de sfârşit de an şcolar al obositului clopoțel, în sala festivă s-a desfășurat sărbătoarea „Copilărie fericită sub căciula lui Guguță”, organizată de biblioteca publică în colaborare cu Gimnaziul Mateuți. Mi-au ajutat să moderez spectacolul guguțelele Veronica Davitean și Mihaela Gladuneac.

Au venit să le facă bucurie copiilor ansamblul etnofolcloric ,,Comoara”, condus de dna Elena Platon și „Clubul Artiștilor” de la Biblioteca Publică Mateuți: Veronica Davitean, Eldar Cuzuioc, Valeria Donica, Gloria Berghi, Andreea Cazac, Mihaela Gladuneac, Maxim Crudu, care au recitat poezii și au interpretat melodii de estradă, exersând repertoriul la calculatoarele donate de Programul „Novateca”).

A urmat concursul „Răspunde și câștigă”, în cadrul căruia copiii au răspuns la 67 de întrebări, dând dovadă de cunoştinţe vaste.

Micii pictori au fost îndemnaţi să ia parte în concursul desenelor pe asfalt. Copiii au desenat atmosfera în care se simt fericiți: în familie, în călătorii, cu o carte interesantăî sau participând la diverse competiții.

Serbarea a continuat cu o oră a poveştilor în cadrul programului „Micii Spiriduși și Minunile Internetului”. Copii au avut posibilitatea să vizioneze o poveste în format de animaţie.  

Pentru prestaţia lor, participanţii la spectacol s-au ales cu albume de desen, creioane, stilouri, carnete de notiţe, care le vor prinde bine şi în timpul vacanţei mari.

Angela Ursache, şefa

Bibliotecii Publice Mateuți

 

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker