Evenimente

Clubul artiştilor de la Mateuţi

După clinchetul de sfârşit de an şcolar al obositului clopoțel, în sala festivă s-a desfășurat sărbătoarea „Copilărie fericită sub căciula lui Guguță”, organizată de biblioteca publică în colaborare cu Gimnaziul Mateuți. Mi-au ajutat să moderez spectacolul guguțelele Veronica Davitean și Mihaela Gladuneac.

Au venit să le facă bucurie copiilor ansamblul etnofolcloric ,,Comoara”, condus de dna Elena Platon și „Clubul Artiștilor” de la Biblioteca Publică Mateuți: Veronica Davitean, Eldar Cuzuioc, Valeria Donica, Gloria Berghi, Andreea Cazac, Mihaela Gladuneac, Maxim Crudu, care au recitat poezii și au interpretat melodii de estradă, exersând repertoriul la calculatoarele donate de Programul „Novateca”).

A urmat concursul „Răspunde și câștigă”, în cadrul căruia copiii au răspuns la 67 de întrebări, dând dovadă de cunoştinţe vaste.

Micii pictori au fost îndemnaţi să ia parte în concursul desenelor pe asfalt. Copiii au desenat atmosfera în care se simt fericiți: în familie, în călătorii, cu o carte interesantăî sau participând la diverse competiții.

Serbarea a continuat cu o oră a poveştilor în cadrul programului „Micii Spiriduși și Minunile Internetului”. Copii au avut posibilitatea să vizioneze o poveste în format de animaţie.  

Pentru prestaţia lor, participanţii la spectacol s-au ales cu albume de desen, creioane, stilouri, carnete de notiţe, care le vor prinde bine şi în timpul vacanţei mari.

Angela Ursache, şefa

Bibliotecii Publice Mateuți

 

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker