Evenimente

ULTIMA ORĂ! Ștefan Gațcan a ieșit cu declarații în mediul online

Ștefan Gațcan a ieșit cu declarații în mediul online.

Acesta a afirmat că se simte bine și nu este sechestrat. Totodată, acesta a rugat să nu fie deranjat întrucât se află într-o etapă de reabilitare psiho-emoțională.

Din înregistrarea video, se poate înțelege că fostul deputat citește mesajul de undeva din spatele camerei care-l înregistrează, iar faptul că acesta poartă mască ridică și mai mari semne de întrebare.

🔥Заявление Гацкана. Всем смотреть. "Меня не похитили. Чувствую себя Хорошо. Добровольно отказался от мандата депутата. Прошу вас, не истерите. Я прохожу через этап психоэмоциональной реабилитации. Желаю вам удачи, здоровья и рациональности во всем"

Опубликовано Bogdan Ţîrdea Четверг, 2 июля 2020 г.

Sursa video: Facebook/ Bogdan Țîrdea

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker