Evenimente

Şeful „Orhei Transport”: Proiecte suspendate temporar din cauza „situaţiei în care s-a pomenit primarul nostru iubit, Ilan Șor”

Implementarea proiectului transportului gratuit şi al celui de renovare a parcului de maşini care deservesc rutele urbane de călători a fost suspendată temporar din cauza „situaţiei în care s-a pomenit primarul nostru iubit, Ilan Șor”, relatează radioorhei.info, făcând trimitere la declaraţia managerului-şef al ÎM „Orhei Transport”, Artur Bulat, enunţată  duminica trecută, la sfârşitul unui raport de circa 5 minute, în care era retrospectată  activitatea întreprinderii din anii 2015 şi 2016.

Tot atunci, Bulat a anunțat că Ilan Șor a transmis prin intermediul avocaților promisiunea că, oricum, până când își va încheia mandatul de primar, la Orhei va apărea transport gratuit.

Șeful „Orhei Transport” nu a precizat în ce constă „situaţia” lui Ilan Șor, dar este de notorietate faptul că, aproape 1 an în urmă, acesta a fost reținut şi că din iunie trecut este cercetat în stare de arest pentru escrocherie şi evaziune fiscală, estimată de procurori la peste 5 miliarde de lei.

Nu mai puțin cunoscută este promisiunea electorală a  candidatului la Primăria Orhei, Ilan Șor, care acum 2 ani anunța că îndată ce va deveni primar va pune la dispoziția orheienilor transport gratuit.

După investirea sa în funcţie, Ilan Șor şi-a reiterat promisiunea, anunţând termene proxime pentru realizarea ei. Cu 1,5 ani în urmă a avut loc chiar şi o prezentare festivă a unui proiect de renovare a parcului auto pentru oraş, pe seama procurării a 12 autobuze МАZ şi 19 microbuze Hunday.

Potrivit planurilor pe care Ilan Șor le dezvăluia în decembrie 2015, transportul nou urma să apară pe rutele orăşeneşti încă în aprilie a.t., cu aproape 3 luni înainte ca edilul să fie arestat.

În imagine: Primarul de Orhei continuă cu promisiunile.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker