Politic

Socialiștii refuză să spună unde se află Gațcan

Socialiștii au ieșit abia astăzi la rampă, după ce ieri au fost de negăsit toată ziua, însa aceștia refuză să spună unde se află Gațcan.

Aceștia s-au expus evaziv referitor la situația creată în jurul deputatului Ștefan Gațcan, refuzând să spună când l-au văzut ultima dată sau dacă știu unde se află Gațcan în acest moment.

„În ce ține de Gațcan, deputat socialist, ține de PSRM și nu vom permite niciunui socialist să facă parte din acest harem politic. A câștigat cu sprijinul PSRM, dl Bolea a fost șef de staff, noi nu vom tolera ca vreun socialist să facă parte din harem. „

Referitor la Gațcan, Bătrâncea a insistat că socialiștii „îl apără” și că deputatul se află acum sub protecția pazei de stat.

Nu vrem să-i dăunăm nici dlui Gațcan, că am solicitat pază de stat, și nu vrem nici anchetei. Am discutat liniștit, calm, am avut o discuție civilizată, împreună avem un plan de realizat”, a spus Bătrâncea, în timp ce Gațcan spunea ieri, în video-ul din vie, că se retrage o vreme pentru că are nevoie de reabilitare.

„Astăzi dlui se bucură de protecția de stat. Am aflat ce instrumente au fost aplicate asupra lui. Dl Gațcan și-a dorit pază. La momentul oportun, cum va decide echipa, organele, vor face mai multe declarații”, a mai spus Bătrâncea.

Sursa
jurnal.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker