Evenimente

Numărul milionarilor creşte şi la Orhei

Numărul milionarilor domiciliaţi în raionul Orhei a crescut anul trecut. Potrivit datelor Inspectoratului Fiscal de Stat, în 2016 au fost înregistraţi 6 orheieni care au declarat venituri de peste 1 milion de lei. În 2015 numărul orheienilor-milionari era de 5 persoane, relatează radioorhei.info.

Conform acestui criteriu raionul Orhei se plasează pe primul loc în republică, comparativ cu alte raioane fiind depăşit doar de municipiile Bălţi şi Chişinău unde s-au înregistrat 8 şi respecrtiv 357 de milionari.

În total, anul trecut în republică au fost înregistraţi 422 de persoane cu venituri mai mari de 1 milion de lei, cu 64 mai multe decât în 2015. Din aceştea, 345 de oameni au încasat până la 3 milioane; între 3 şi 6 milioane au încasat 48 de persoane; 22 de oameni au avut venituri între 6 şi 11 milioane, iar 7 moldoveni au avut venituri anuale de peste 11 milioane de lei.

Foto simbol. Sursa: Protv.md

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker