Politic

PSRM a solicitat pază pentru Gațcan

Deputații socialiști au solicitat Serviciului de Protecție și Pază de Stat să-i asigure pază lui Ştefan Gaţcan. Conform PSRM, acesta ar fi amenințat de „Pro Moldova”, inclusiv cu răfuiala fizică.

Contactat de ZdG, deputatul Vladimir Cebotari a negat că cineva din „Pro Moldova” l-ar fi amenințat pe Gațcan.

Nimeni nu a ieșit la contact cu domnul Gațcan, din păcate. Acum dumnealui, probabil, e spus atâtor presiuni și atâtor acțiuni încât dumnealui cine știe ce poate să facă. Socialiștii tot timpul au fost niște minciunoși, iar acum sunt și niște bandiți”, a declarat deputatul „Pro Moldova” pentru ZdG.

Gațcan are telefonul deconectat de dimineață.

Sursa
zdg.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker