Evenimente

Nicolae Burduja, a fost numit procuror-șef interimar al Procuraturii raionului Rezina

Nicolae Burduja, a fost numit procuror-șef interimar al Procuraturii raionului Rezina.

Procuraturile mai multor raioane au noi șefi interimari. Mai exact, e vorba de Cimișlia, Căușeni, Rezina, Comrat, Vulcănești și Ceadîr-Lunga. Ordinul a fost semnat de procurorul general, Alexandr Stoianoglo. 

Astfel, Ruslan Caraivan va exercita interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii raionului Cimișlia și îl înlocuiește pe Sergiu Mocanu, care va deține interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii raionului Căușeni.

De asemenea, procurorul-șef adjunct al Procuraturii raionului Telenești, Nicolae Burduja, a fost numit procuror-șef interimar al Procuraturii raionului Rezina după ce conducătorul acestei subdiviziuni, Piotr Botnaru, a demisionat. 

Eduard Velicov va deține interimatul funcției de procuror-șef adjunct al Procuraturii UTA Găgăuzia, Alexandr Selemet – interimatul funcției de procuror-șef adjunct al Procuraturii UTA Găgăuzia, iar Roman Colodeev – interimatul funcției de procuror-șef adjunct al Procuraturii UTA Găgăuzia, Șef Oficiul Ceadîr-Lunga.

Sursa
agora.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker