Util

Horoscop pentru saptamana 05 – 11 iunie 2017 Autor: AstroCafe.ro

 

Berbec

 

O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Chiar dacă unele dintre intențiile tale vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele mult mai favorabile ție. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre concepțiile pe care le ai acum. Distorsiunile mentale sunt accentuate, revelațiile vin în avalanșă, astfel că este foarte posibil să te simți depășit de toate acestea. Relaxează-te, ai încredere în tine și în Univers, apoi înarmează-te cu răbdare!  

 

Taur

 

Banii și bunurile comune cu alții reprezintă temele principale ale acestei săptămâni. Se finalizează o etapă importantă vizavi de achitarea unor datorii, rezolvarea unor documente financiare sau vizavi de lămurirea unor demersuri patrimoniale. Temerile sunt majore, însă ar fi bine să selectezi datoriile, cheltuielile prioritare, să te ocupi de ele și apoi să trasezi un plan financiar pe termen lung. Veniturile tale depind foarte mult de situația de la locul de muncă. Însă și la serviciu se deblochează situațiile stagnante și apar noutăți îmbucurătoare legate de salarizare și de condițiile de muncă. Îngrijește-ți pe îndelete sănătatea!

 

Gemeni

 

Relațiile parteneriale, atât relația matrimonială, cât și o relație de afaceri sau colaborare profesională, vor cunoaște o revigorare definitivă în această săptămână. Finaluri neașteptate, concluzii bulversante, desprinderi din relații și situații toxice! Este vremea marilor schimbări relaționale, astfel că nu-ți vei mai putea ignora nevoile sufletești. Privește atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău, ascultă și ceea ce îți spun ceilalți, însă evită critica și luarea deciziilor importante. Deocamdată adună informații și apoi rezervă momente pentru a le procesa pe îndelete. Ai toate șansele să te implici în relații noi, însă la momentul potrivit.

 

Rac

 

Foarte interesant și important ce se petrece la locul de muncă în această săptămână! Se conturează schimbări definitive, finaluri ale unor sarcini de lucru, aflarea unor informații bulversante, demascarea unor jocuri de culise care se desfășoară de foarte mulți ani. Gestionează-ți corect emoțiile, evită luarea deciziilor importante și doar privește la cum se desfășoară lucrurile. Relațiile colegiale se vor destramă, însă numai acelea care au devenit toxice pentru tine și evoluția ta. Detașează-te de tot ce există în plan profeisonal și ai încredere că Universul lucrează la binele tău suprem! Sănătatea este vulnerabilă, deci fii foarte prudent

 

Leu

 

Segmentul amoros îți dă multe bătăi de cap în această săptămână. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii este clar că lucrurile nu mai pot continua ca până acum. Este bine să stai de vorbă cu fiecare persoană dragă, să lămurești animozitățile și să-ți trasezi alte planuri de viitor. Concepțiile tale privitoare la iubire și implicațiile ei se vor modifica radical de acum încolo, iar relaționarea cu unele persoane dragi se va finaliza definitiv. Prudență, răbdare, toleranță, evită să ai așteptări de la ceilalți! Acum este momentul să-ți îndrepți atenția și eforturile numai spre propria ta persoană.

 

Fecioara

 

Acasă în familie se conturează schimbări importante începând cu această săptămână. Pe de o parte este vorba despre locuință propriu-zis, în sensul că se pot finaliza lucrări de reparații, se pot vinde sau achiziționa bunuri patrimoniale sau se poate cădea la pace cu neamurile vizavi de moșteniri sau plăți comune. Însă pe de altă parte, relațiile cu membrii familiei își vor modifica termenii și condițiile de desfășurare de acum încolo. Diferențele de mentalitate și de nevoi sufletești sunt mari și nu le mai poți ignora. Este bine să te gândești serios la familia ta și la ce îți dorești cu adevărat în segmentul domestic. Este vremea marilor schimbări și ele se vor produce negreșit.

 

Balanta

 

Foarte dinamice sunt în această săptămână relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri cu multă lume, călătorii pe distanțe scurte, rezolvarea unor demersuri privitoare la obținerea unor acte, documente oficiale personale sau profesionale. Mentalul este agitat, haotic, astfel că sunt posibile erori de judecată vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Ar fi bine să vorbești cât mai puțin despre tine și intențiile tale. Unii doresc doar să profite de pe urma forței tale și tot vin în preajma ta pentru a se încărca cu energie. Îți va fi foarte clar că trebuie să te desprinzi de unii prietenii sau de unele cunoștințe. Cheltuieli neprevăzute, dar apar și banii necesari pentru ele.

 

Scorpion

 

Energia de care beneficiezi în această săptămână te susține să începi o nouă etapă de viață. Dar mai întâi este nevoie să finalizezi etape vechi, relații și situații nemulțumitoare. Ești mânat de idealuri nobile, de gânduri mărețe însă numai tu singur poți decide ce este mai bine pentru tine de acum încolo. În plan financiar se conturează schimbări importante. Poate fi vorba despre aflarea unor informații referitoare la modificări salariale, la modificări ale condițiilor de muncă sau a legislației în domeniul profesional în care activezi. Tentația cheltuielilor este mare, deci fii prudent și evită extravaganțele. Este o perioadă austeră în care este bine să economisești.

 

Sagetator

 

Este o perioadă foarte importantă pentru tine, deoarece ai șanse mari să-ți reconfigurezi întreaga viață. Debarasează-te de concepțiile, ideile, relațiile și situațiile care nu au dat roade până acum și orientează-te spre noi orizonturi. Cineva din anturajul prietenilor te poate ajuta foarte mult să-ți trasezi planuri noi, dar mai ales să vezi care sunt punctele albe și pe cele mai puțin din etapa actuală în care te afli. Evită eforturile de orice fel, deoarece sănătatea este vulnerabilă în mod special pe ficat, șolduri, coapse și pe segmentele sistemului respirator. Ai nevoie de odihnă, relaxare, plimbări ușoare în aer liber și o dietă de sezon.    

 

Capricorn

 

Săptămâna este favorabilă odihnei, discreției, discuțiilor de taină cu cineva drag și de încredere, meditațiilor în locuri sfinte. Energia vitală este la cote joase, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Poate ar fi bine, în limita posibilităților, să-ți iei câteva zile libere, să stai mai mult în natură alături de cei dragi. Revelațiile obținute datorită contextului astral din aceste zile îți vor oferi explicații foarte clare vziavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Ar fi bine să notezi într-un jurnal ceea ce gândești acum, pentru că atât informațiile primite, cât și gândurile care îți trec prin minte, le vei folosi la momentul potrivit. Odihnește-te conștient și ocupă-te de tine!

 

Varsator

 

Relațiile cu prietenii, proiectele socio-profesionale, dorințele tale înalte se vor reconfigura începând din această săptămână. Vei simți foarte clar că este momentul să renunți la persoanele și ideile care ți-ai obstrucționat progresul sau care s-au dovedit nesatisfăcătoare până acum. Anturajul prietenilor și al susținătorilor din segmentul socio-profesional este foarte răscolit, iar turnurile situațiilor și deciziilor sunt spectaculoase și frecvente. Evită să fii prea apropiat de ceilalți, să-ți divulgi intențiile sau să oferi sfaturi. Foarte ușor îți poate fi deteriorată imaginea publică, de la simplul fapt că totul este interpretat greșit.

 

Pesti

 

Se finalizează o etapă profesională importantă. Poziția ta în cadrul unui grup de lucru, relațiile cu șefii, cu oficialitățile, relațiile de muncă în general se vor reconfigura în totalitate. Se dizolvă unele, iar altele la orizont nu se conturează încă. Acum este un moment de bilanț al situației tale profesionale și al statutului social. Se recomandă prudență în această săptămână, discreție, controlarea reacțiilor, alegerea vorbelor și gesturilor cu grijă. Sunt posibile erori de tot felul, iar escaladarea conflictelor păguboasă pe termen lung. Ceva legat de bani și bunuri comune cu alții va declanșa un șir lung de situații tumultoase, dar eliberatoare.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker