Politic

PSRM, despre plecarea lui Gațcan: “I s-au propus 500 mii în valută”

PSRM, despre plecarea lui Gațcan: “I s-au propus 500 mii în valută”

Deputații din PSRM anunță că cererea de plecare din fracțiune a deputatului Ștefan Gațcan a fost adusă la sediul partidului de către fostul deputat PD, actualmente deputat al grupului „Pro Moldova”, Sergiu Sârbu.

Mai mult ca atât ei susțin că recent Ștefan Gațcan a fost în vizită la deputatul Corneliu Furculiță și i-a relatat că i s-a propus o sumă de bani ca să plece din partid. Corneliu Furculiță a precizat în cadrul unui briefing că Ștefan Gațcan i-a spus că i s-a propus suma de 500 mii, în valută, dar atunci el a refuzat să plece. „Sunt sigur că acum suma s-a dublat și acest fapt l-a determinat să facă acest pas”, a spus socialistul.

La rândul său Corneliu Furculiță a menționat că ceea ce s-a întâmplat astăzi, plecarea lui Ștefan Gațcan, „este un lucru rușinos”. „Sunt singur că ați primit o sumă frumoasă, pentru că suma care v-a fost propusă inițial nu v-a satisfăcut. Depuneți mandatul. Banii primiți ar fi bine să-i faceți donație medicilor care luptă cu epidemia de Covid. Sunt sigur că suma a fost cel puțin dublată în comparație cu cea enunțată inițial”, a spus Corneliu Furculiță.

Sursa
jurnal.md
Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close