Politic

PSRM, despre plecarea lui Gațcan: „I s-au propus 500 mii în valută”

PSRM, despre plecarea lui Gațcan: „I s-au propus 500 mii în valută”

Deputații din PSRM anunță că cererea de plecare din fracțiune a deputatului Ștefan Gațcan a fost adusă la sediul partidului de către fostul deputat PD, actualmente deputat al grupului „Pro Moldova”, Sergiu Sârbu.

Mai mult ca atât ei susțin că recent Ștefan Gațcan a fost în vizită la deputatul Corneliu Furculiță și i-a relatat că i s-a propus o sumă de bani ca să plece din partid. Corneliu Furculiță a precizat în cadrul unui briefing că Ștefan Gațcan i-a spus că i s-a propus suma de 500 mii, în valută, dar atunci el a refuzat să plece. „Sunt sigur că acum suma s-a dublat și acest fapt l-a determinat să facă acest pas”, a spus socialistul.

La rândul său Corneliu Furculiță a menționat că ceea ce s-a întâmplat astăzi, plecarea lui Ștefan Gațcan, „este un lucru rușinos”. „Sunt singur că ați primit o sumă frumoasă, pentru că suma care v-a fost propusă inițial nu v-a satisfăcut. Depuneți mandatul. Banii primiți ar fi bine să-i faceți donație medicilor care luptă cu epidemia de Covid. Sunt sigur că suma a fost cel puțin dublată în comparație cu cea enunțată inițial”, a spus Corneliu Furculiță.

Sursa
jurnal.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker