Social

Mulțumim dnei Iulia Deleu şi tuturor prietenilor

Când te loveşte o nenorocire, ajutorul din partea unui suflet de creştin este ca o binecuvântare de la Dumnezeu. Noi venim cu cele mai sincere mulțumiri către dna Iulia Deleu din comuna Brânzenii Vechi, raionul Teleneşti, care acum trăieşte la Roma, pentru ajutorul dezinteresat de aducere a sicriului cu corpul neînsuflețit al mamei noastre, decedate în Italia. Ne exprimăm adânca recunoștință pentru tot ce face pentru noi până în ziua de azi. 

Mulțumim de asemenea tuturor prietenilor noștri de suflet, care ne-au ajutat în momentele de grea cumpănă pentru familia noastră. Le urăm sănătate lor și familiilor dumnealor.

Cu mult respect, Constantin și  Augustina Musteață    

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker