Evenimente

Patru orașe vor găzdui cel mai mare Festival – „Bucurie în Mișcare”!

Pentru că a avut un succes răsunător la prima ediție, Asociația”11even” din România, alături de „AVI-Moldova”, cu susținerea companiei „Kaufland”, anunță cea de-a doua ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare”.

Ediția din acest an se va desfășura timp de 3 săptămâni, în perioada 10-25 iunie, în 4 orașe: pe 10-11 iunie – la Orhei; pe 17-18 iunie – la Bălți și Cahul, iar pe 22-25 iunie – la Chișinău, Parcul Dendrariu.

Derulat anul acesta sub sloganul „Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune să aducă împreună copiii, părinții și tinerii, sportivi amatori și profesioniști. Organizatorii vor amenaja diverse zone, printre care: caravana de joacă pentru prichindei, cros, cursă pe biciclete, jocuri și concursuri pentru copii și familie, competiții sportive, demonstrații sportive, fitness și dans, jocuri de team-building, zona cu meșteșuguri, zona cu bunătăți de toate felurile, zona de relaxare și board-games pentru tineri și altele.

În campania din acest an, organizatorii lansează o provocare participanților prin intermediul unei zone de conversii creative a deșeurilor în jocuri și jucării. Toate materialele rezultate în cadrul zonei „Reciclăm și ne jucăm” vor fi oferite celor prezenți în schimbul unor donații, iar banii adunați vor fi utilizați pentru susținerea unor cauze sociale locale, indetificate împreună cu partenerii de la „Guvern24”.

În republica moldova Festivalul „Bucurie în Mişcare” s-a desfăşurat pentru prima dată la Chișinău, în primăvara anului 2016, pe parcursul unei săptămâni și a atras peste 10000 de participanți. Sursa foto: acasatv.md

„Bucurie în Mișcare” este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația ”11even” în anul 2012. Până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România.

 

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker