Social

Dodon despre pilonii rămași în drum: „Voi ce sunteți chicați din pod sau ce? ”

Șeful statului, Igor Dodon, susține că a văzut imaginile de pe rețele cu cei doi piloni care au rămas „în drum”, pe traseul Chișinău – Ungheni și a calificat fapta drept una de „râsul găinilor”.

Dodon a declarat că muncitorii nu au făcut decât să își discrediteze munca, ironic adresându-le și o întrebare – „Voi ce sunteți chicați din pod sau ce? ”

„Tot am văzut pe rețele, am văzut și o explicație de la Agenția de Stat a Drumurilor, dar voi ce sunteți chicați din pod sau ce? Eu înțeleg că voi ați spus că trebuie nu știu ce să puneți asfalt ca să se apropie mașinile să scoată stâlpii, de râsul cucoșilor, găinilor. Dar nu se putea de scos stâlpii mai întâi?

Înțeleg că probabil trebuie să vină Premier Energy, să pună alt stâlp alături, dar nu vă grăbiți să puneți asfalt pur și simplu așa, în jurul stâlpilor. Discreditați în general tot lucrul pe care îl faceți. Înțeleg că compania care a fost selectată în timpul guvernelor precedente, eu tot înțeleg, dar nu făceți așa chestii.

Am discutat cu colegii, ei spun că din punct de vedere tehnic așa e, pun primul strat, pe urmă se apropie tehnica, pun stâlpi alături, schimb rețelele ș.a., dar se privește foarte urât.”

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker