Social

Dodon despre pilonii rămași în drum: „Voi ce sunteți chicați din pod sau ce? ”

Șeful statului, Igor Dodon, susține că a văzut imaginile de pe rețele cu cei doi piloni care au rămas „în drum”, pe traseul Chișinău – Ungheni și a calificat fapta drept una de „râsul găinilor”.

Dodon a declarat că muncitorii nu au făcut decât să își discrediteze munca, ironic adresându-le și o întrebare – „Voi ce sunteți chicați din pod sau ce? ”

„Tot am văzut pe rețele, am văzut și o explicație de la Agenția de Stat a Drumurilor, dar voi ce sunteți chicați din pod sau ce? Eu înțeleg că voi ați spus că trebuie nu știu ce să puneți asfalt ca să se apropie mașinile să scoată stâlpii, de râsul cucoșilor, găinilor. Dar nu se putea de scos stâlpii mai întâi?

Înțeleg că probabil trebuie să vină Premier Energy, să pună alt stâlp alături, dar nu vă grăbiți să puneți asfalt pur și simplu așa, în jurul stâlpilor. Discreditați în general tot lucrul pe care îl faceți. Înțeleg că compania care a fost selectată în timpul guvernelor precedente, eu tot înțeleg, dar nu făceți așa chestii.

Am discutat cu colegii, ei spun că din punct de vedere tehnic așa e, pun primul strat, pe urmă se apropie tehnica, pun stâlpi alături, schimb rețelele ș.a., dar se privește foarte urât.”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker