Evenimente

Teleneştean ucis în Rusia

Măcel într-un sat din Rusia: un bărbat a împuşcat mortal nouă oameni, între ei fiind şi un moldovean originar din Teleneşti.

 

Rusia a fost zguduită zilele trecute de o crimă în care un individ a omorât nouă oameni cu o pușcă de vânătoare. În acea tragedie cumplită a fost ucis şi un conaţional de-al nostru, originar din oraşul Teleneşti. Bărbatul era stabilit de 20 de ani în Rusia şi îşi întemeiase o familie acolo. Avea planuri mari de viitor, dar toate au fost spulberate de o minte bolnavă, relatează jurnaltv.md

Grozăvia s-a produs în satul Redkino, aflat la aproximativ 150  km nord-vest de Moscova. Conaţionalul nostru, în vârstă de 49 de ani, avea acolo o căsuţă de vacanţă şi îşi chemase vecinii la un picnic. Printre ei era şi un electrician care se mutase de curând în sat. Acesta a avut un acces de furie după ce unii dintre invitați nu l-au crezut că a făcut armata la parașutiști. Simțindu-se insultat, a mers acasă, de unde a revenit cu o pușcă şi a deschis focul asupra petrecăreţilor. Majoritatea au fost împuşcaţi în cap. În acest masacru a fost ucis şi moldoveanul împreună cu soţia sa, originară din Rusia. Doar o tânără a supraviețuit, ascunzându-se sub o pătură, după care a anunţat polițiștii, care au găsit la fața locului cadavrele a cinci bărbați și patru femei.

Bărbatul venea în ţară în fiecare an, iar apropiaţii îl aşteptau acasă şi în această vară. Contactată de Jurnal TV, sora îndurerată a victimei ne-a spus că se află în aeroport şi pleacă în Rusia pentru funeraliile care vor avea loc joi. Ea ne-a mai spus că fratele său îşi iubea foarte mult fiul de 21 de ani, care se pregătea să-și ceară iubita în căsătorie la petrecerea cu ocazia aniversării a 50-a a tatălui său, iar sărbătoarea urma să aibă loc în Moldova.

În internet au apărut şi secvenţe video de la locul tragediei: /ro/news/2017/6/6/moldovean-ucis-in-rusia-10287294/

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker