RezinaȘtiri

În Rezina s-a ridicat nivelul Nistrului

Pe teritoriul raionului Rezina în urma precipitațiilor abundente , nivelul Nistrului s-a ridicat.

Astfel, nivelul apei pe partea carosabilă este de 25 cm, cu 5 cm mai mult decât ieri. În rezultat, pe traseul care trece pe lângă localitatea Ciorna se circulă pe moment cu dificultate. 

Autoritățile recomandă evitarea zonei în cauză.

❗Maximă atenție șoferiLa momentul, pe teritoriul raionului Rezina în urma precipitațiilor abundente căzute s-a ridicat albia Nistrului, în rezultatul căruia se circulă cu dificultate pe traseul care trece pe lângă localitatea Ciorna. Nivelul apei este de aproximativ 25 cm pe partea carosabilă (+5 cm comparativ cu ziua de ieri). Precizăm, în cazul în care situația nu se va ameliora, circulația pe segmentul respectiv de drum, va fi redirecționată spre Ciorna-Păpăuți cu ieșire la traseul R9 R14 – Șoldănești – R20.La fața locului se afla o echipă de patrulare a INSP care monitorizează situația, pentru a se reuși de intervenit la timp și a acorda ajutor cetățenilor.Totuși, solicităm conducătorilor auto să evite pe cât posibil deplasarea prin această zonă.Conduceți prudent!

Опубликовано Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP Суббота, 27 июня 2020 г.
Sursa video: Facebook/ INSP

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker