Evenimente

Mai puțin de 1 km de drum la Orhei va costa aproape 3 milioane de lei

Aproape 3 milioane de lei va costa reparația unei porțiuni de cca 900 de metri a străzii Vasile Mahu din orasul Orhei. Cifrele au fost anunțate de viceprimara Reghina Apostolova la ședința din 2 iunie a Consiliului Municipal Orhei. Precizările au venit în contextul deciziei privind alocarea banilor primiți de Primăria Orhei din Fondul Rutier.

Strada va fi reparată până la intersecția cu Ștefan cel Mare, iar alte porțiuni vor fi plombate, a anunțat Apostolova. Sursa foto: wordpress.com

Deși la ședința precedentă Apostolova declara că inițial pe Vasile Mahu vor fi făcute lucrările de reabilitare a rețelelor de apeduct, la ședința de vineri viceprimara a spus că era doar o doleanță, dar Primăria nu are banii necesari pentru a face aceste lucrări.

În luna aprilie, Consiliul Orășenesc Orhei a aprobat o decizie în care se menţonează că din Fondul Rutier în bugetul orașului au fost transferaţi 2,92  mln de lei.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker