PoliticRezina

Pavel Filip: Greutățile ne călesc și devenim doar mai puternici

Pavel Filip, președintele PDM s-a întâlnit vineri cu echipa PDM din Rezina.

Potrivit unei informații mediatizate de liderul PDM pe facebook, temele de discuție au vizat ultimele mișcări de pe scena politică, situația actuală din partid, dar și prioritățile de viitor.

Amintim că un grup de activiști ai PDM din raion, promovați și susținuți în mod deosebit în ultimii ani de președinta raionului, vicepreședinte al PDM, au părăsit partidul odată cu E.Graur, aderând la noua formațiune închegată da Grupul Candu.

Participanții la întâlnire au condamnat plecarea din PDM a deputatei Eleonora Graur, care nici nu a considerat de cuviință să-i consulte înainte de a lua această decizie. „Am muncit în campanie pentru ca ea să devină deputat, dar dna Graur a uitat imediat de promisiunile electorale și de cei care au votat-o”, au menționat democrații rezineni. Membrii Organizației Teritoriale au spus că susțin în continuare conducerea PDM și rămân o echipă unită. Pavel Filip le-a mulțimit pentru devotatment și munca depusă și i-a asigurat că va duce la bun sfârșit reforma partidului. „Împreună vom reuși! Greutățile ne călesc și devenim doar mai puternici”, a spus președintele PDM.

                  Apropo, în aceeași zi urma să se desfășoare sesiunea Consiliului Raional Rezina, în agenda căreia figurau și rapoartele de activitate în a. 2019 a șefilor direcțiilor și secțiilor Consiliului, conduse de fosta administrație a raionului, personae care conform ultimelor informații s-au dezis de PDM și au aderat alături de Eleonora Graur la noul partid Pro Moldova. Ședința însă a fost amânată, la inițiativa fostei fracțiuni PDM, care a declarant official că toți cei șase consiglieri raionali trec la partidul Pro Moldova.

                  Amintim că încă câteva luni în urmă respectivii rupeau cămașa de pe dânșii pentru interesele PDM.

Reporter “C”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Un comentariu

  1. Garderoba acestor politicieni trebuie sa fie destul de mare, deoarece v-or mai avea de rupt inca multe camasi. In cazul daca procuratura totusi va relua dosarul impotriva lui Graur, lipsind-o de imunitate , membrii noului partid a lui Plahotniuc se v-or intoarce din nou la Filip sau v-or cauta refugiu la Leanca , asa cum a procedat presedinte OT PDM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker