PoliticRezina

Pavel Filip: Greutățile ne călesc și devenim doar mai puternici

Pavel Filip, președintele PDM s-a întâlnit vineri cu echipa PDM din Rezina.

Potrivit unei informații mediatizate de liderul PDM pe facebook, temele de discuție au vizat ultimele mișcări de pe scena politică, situația actuală din partid, dar și prioritățile de viitor.

Amintim că un grup de activiști ai PDM din raion, promovați și susținuți în mod deosebit în ultimii ani de președinta raionului, vicepreședinte al PDM, au părăsit partidul odată cu E.Graur, aderând la noua formațiune închegată da Grupul Candu.

Participanții la întâlnire au condamnat plecarea din PDM a deputatei Eleonora Graur, care nici nu a considerat de cuviință să-i consulte înainte de a lua această decizie. „Am muncit în campanie pentru ca ea să devină deputat, dar dna Graur a uitat imediat de promisiunile electorale și de cei care au votat-o”, au menționat democrații rezineni. Membrii Organizației Teritoriale au spus că susțin în continuare conducerea PDM și rămân o echipă unită. Pavel Filip le-a mulțimit pentru devotatment și munca depusă și i-a asigurat că va duce la bun sfârșit reforma partidului. „Împreună vom reuși! Greutățile ne călesc și devenim doar mai puternici”, a spus președintele PDM.

                  Apropo, în aceeași zi urma să se desfășoare sesiunea Consiliului Raional Rezina, în agenda căreia figurau și rapoartele de activitate în a. 2019 a șefilor direcțiilor și secțiilor Consiliului, conduse de fosta administrație a raionului, personae care conform ultimelor informații s-au dezis de PDM și au aderat alături de Eleonora Graur la noul partid Pro Moldova. Ședința însă a fost amânată, la inițiativa fostei fracțiuni PDM, care a declarant official că toți cei șase consiglieri raionali trec la partidul Pro Moldova.

                  Amintim că încă câteva luni în urmă respectivii rupeau cămașa de pe dânșii pentru interesele PDM.

Reporter “C”

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Un comentariu

  1. Garderoba acestor politicieni trebuie sa fie destul de mare, deoarece v-or mai avea de rupt inca multe camasi. In cazul daca procuratura totusi va relua dosarul impotriva lui Graur, lipsind-o de imunitate , membrii noului partid a lui Plahotniuc se v-or intoarce din nou la Filip sau v-or cauta refugiu la Leanca , asa cum a procedat presedinte OT PDM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close