Evenimente

Au divorţat, dar violența domestică nu a luat sfârşit

Necătând la acțiunile profilactice de prevenire și combatere a cazurilor de violență în familie, întreprinse de poliţie şi autorităţile publice locale, acest flagel social mai persistă în societate.

Conform informației dnei Ludmila Grițco, inspectoare principală a Serviciului Prevenire al Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Rezina, în seara zilei de 5 iunie c., pe la ora 19.00, la Serviciul de gardă al IP Rezina a parvenit un apel telefonic de la Tamara S. în vârstă de 50 de ani, din s. Sârcova, care cerea să fie apărată de fostul soț Ion, a.n. 1963, de care este divorţată, dar care locuieşte în aceeași gospodărie. Acesta, fiind în stare de ebrietate, făcea scandal, amenințând-o cu un cuțit.

Deplasat la faţa locului, grupul operativ al poliției a constatat următoarele: Tamara S. a mers în beci după vin, să-şi servească cumătra care venise în ospeţie. În urma Tamarei în beci a coborât și fostul soț. Între ei s-a iscat o ceartă, Ion aplicându-i Tamarei o lovitură de cuțit la obrazul drept. În această încăierare s-a implicat și cumătra, alegându-se și dânsa cu un deget de la mâna stângă rănit. Foștii soți au 4 copii, dintre care unul încă e minor și locuiește cu părinții buclucași.

Deoarece Ion se află deja în vizorul polițiștilor ca agresor familial, IP Rezina s-a adresat către Judecătoria Orhei, sediul Rezina, pentru a obține ordonanța de protecție şi restricționarea agresorului Ion S. în folosul victimei Tamara S.

Ion Perciun

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker