Social

Cei 75 de militari ai Gărzii de Onoare au revenit acasă

Cei 75 de militari ai Gărzii de Onoare care au reprezentat Republica Moldova la parada de la Moscova au aterizat pe Aeroportul Chișinău în dimineața zilei de vineri. Potrivit ministrului Apărării, Alexandru Pînzari, militarii urmează să fie izolați pe un termen de 14 zile.

În cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, ministrul a subliniat că cei 75 de militari vor fi plasați în carantină într-o cazarmă specială. Acesta a mai precizat că la Moscova, militarii au fost testați de patru ori, toate testele fiind negative.

Cât ține despre avionul la bordul căruia miliarii au plecat la Moscova și au revenit la Chișinău, Pânzari declară că acesta a fost pus la dispoziție de către Federația Rusă: „Nu am semnat nicio factură pentru acest avion”, a spus Pînzari.

75 de militari ai Gărzii de Onoare
Sursa foto: Facebook/ Victor Gaiciuc
75 de militari vor fi plasați în carantină
Sursa foto: Facebook/ Victor Gaiciuc
75 de militari ai Gărzii de Onoare  au aterizat pe Aeroportul Chișinău
Sursa
zdg.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker