Evenimente

Risc de inundații la Soroca

Risc de inundații la Soroca. Nistru este la limită, din cauza ploilor abundente din ultimele zile. Autoritățile orașului Soroca, angajați ai IGSU și mai mulți voluntari au instalat saci cu nisip în porțiunile mai vulnerabile ale malului, pentru a preveni inundațiile.

Potrivit ultimelor măsurări, apa în Nistru s-a ridicat cu 1,5 metri în doar 24 de ore, spun membrii comisiei. 

Președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, a declarat că autoritățile țin cont de experiența inundațiilor din anul 2008 și de această dată au fost întărite cu diguri zonele vulnerabile, cum este autogara din orașul Soroca. 

„Avem câteva terenuri inundate, dar nu este risc. Ținem situația sub control”, a spus Rusnac.

Sursa foto: Tatiana Mitrofan
Sursa foto: Tatiana Mitrofan
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker