Politic

Maia Sandu: „Dodon a răspândit virusul atunci când a mers la diverse întâlniri”

Maia Sandu susține că există dovezi că șeful statului Igor Dodon a răspândit coronavirusul de tip nou atunci când a mers la diverse întâlniri cu cetățenii Republicii Moldova, momente în care președintele a ignorat măsurile de protecție anti-coronavirus. „Noi am aflat că sunt persoane infectate în serviciul de pază și securitate”, a spus Maia Sandu.

„Atitudinea, comunicarea și comportamentul autorităților reprezintă unul dintre motivele importante care au condus la cifrele atât de mari de infectări. Sunt și dovezi că Igor Dodon a răspândit coronavirusul mergând la diverse întâlniri fără să se protejeze. Dincolo de anti-exemplul pe care l-a dat atunci când nu a purtat mască, nu a respectat distanța socială. Noi am aflat că sunt persoane infectate în serviciul de pază și securitate, mă refer la persoane care l-au însoțit pe Igor Dodon atunci când a mers la diverse întâlniri” a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Deocamdată nu am reușit să aflăm numărul persoanelor din serviciul de pază și securitate a președintelui Igor Dodon care s-ar fi infectat cu virusul COVID-19. Emisiunea poate fi urmărită integral aici.

Sursa
jurnal.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker