Advertoriale

ALEGE PRODUSE ECOLOGICE PENTRU CURĂȚAREA CASEI – DESCOPERĂ MY ECO MOLDOVA

Îi folosim zilnic, pentru nenumărate lucruri, dar puțini dintre noi știu cât de toxice sunt ingredientele detergenților clasici. Detergenții convenționali lasă reziduuri pe haine, praf ce este absorbit prin piele sau chiar inhalat. Acestea pot determina, în unele cazuri,  iritații ale pielii, ochilor, iar în timp pot duce la tulburări endocrine, astm sau cancer. 

My Eco Moldova

My Eco Moldova vine cu o alternativă – detergenți ecologici și biodegradabili. Aceștia conțin ingrediente active din plante și minerale biodegradabile, ce se pot dizolva ușor și nu sunt toxice pentru mediul înconjurător. Produsele Ecover și Winni s, distribuite de My Eco Moldova, nu prezintă riscuri pentru sănătate, nu lasă reziduuri pe haine, nu au un miros înțepător, toxic, sunt hipoalergenice, fiind potriviți pentru persoanele cu piele sensibilă.

Produsele Ecover și Winni s, distribuite de My Eco Moldova

Gama de produse include:

  • Detergenți/Balsam pentru rufe
  • Produse pentru curățarea suprafețelor
  • Detergenți pentru vase 
  • Produse de îngrijire personală

Comandă online, plasând comanda direct pe site

Puteți comanda direct , accesând https://myeco.mdPoți achita comanda cu cardul sau prin numerar la livrare. Livrarea se face în cel mi scurt timp în raza municipiului Chișinău.

Magazine

Totodată, My Eco Moldova are două magazine în mun. Chișinău, în care puteți vedea întregul sortiment și puteți cumpăra produsele. Magazinele se află pe:

  • Strada Armenească nr. 25
  • Strada Grădina Botanică nr. 2 
PRODUSE ECOLOGICE  PENTRU CURĂȚAREA CASEI

Pentru orice întrebări și o consultație în vederea alegerii produsului potrivit, puteți să adresați întrebări reprezentanților pe pagina de Facebook My Eco Moldova sau pe pagina de Instagram myeco_md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close